05 مهر 1405

کالابرگ سرپرستان با کدملی 7، 8 و 9 فردا شارژ می‌شود

فردا 5 مهر، کالابرگ سرپرستان با کد ملی 7، 8 و 9 شارژ می‌شود.

کالابرگ سرپرستان با کدملی 7، 8 و 9 فردا شارژ می‌شود

به گزارش گیلان شهر:فردا، یکشنبه 5 مهرماه 1405،  شارژ کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوار انجام می‌شود. بر اساس جدول زمان‌بندی اعلام‌شده، مشمولان این مرحله سرپرستانی هستند که رقم انتهای کد ملی آن‌ها 7، 8 یا 9 است.

واریز کالابرگ شهریور 1405 از یکشنبه 15 شهریور آغاز شده و بر اساس رقم پایانی کد ملی سرپرست خانوار، به‌صورت مرحله‌ای برای گروه‌های مختلف انجام می‌شود. در نخستین مرحله، سرپرستانی که رقم انتهایی کد ملی آن‌ها 0، 1 یا 2 بود، مشمول شارژ اعتبار شدند. علاوه بر این گروه، تمامی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی و همچنین نیروهای مسلح نیز در مرحله نخست قرار گرفتند.

مرحله بعدی واریز نیز 25 شهریور برای سایر گروه‌های کد ملی انجام شد و اکنون با رسیدن نوبت گروه 7، 8 و 9، این خانوارها از فردا می‌توانند اعتبار خود را دریافت و استفاده کنند.

افرادی که در مراحل قبلی اعتبار دریافت نکرده‌اند، لزوماً مشمول طرح نیستند؛ بلکه باید رقم پایانی کد ملی سرپرست خانوار خود را با جدول زمان‌بندی مقایسه کنند و منتظر نوبت خود بمانند.تسنیم*za

امتیاز شما به این خبر
برای ثبت امتیاز لطفاً وارد شوید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.

×
modal image
خانه جستجو اخبارها تماس با ما