16 شهریور 1405

پایش میدانی کهنه ماسوله در آستانه ورود ارزیاب یونسکو

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان در آستانه سفر ارزیاب یونسکو، به محوطه باستانی کهنه‌ماسوله رفت و آخرین وضعیت حفاظت، ساماندهی و شواهد باستان‌شناختی منطقه را بررسی کرد.

پایش میدانی کهنه ماسوله در آستانه ورود ارزیاب یونسکو

به گزارش گیلان شهر: یوسف سلمان‌خواه در حاشیه بازدید از محوطه باستانی کهنه ماسوله واقع در منطقه کوهستانی شهرستان فومن، گفت: کشف آثار استفاده از فلزات از سوی انسان‌های عصر‌های کهن در منطقه کهنه ماسوله، یکی از مستندات ارزشمند در پرونده ثبت جهانی ماسوله محسوب می‌شود.

وی افزود: یافته‌های باستان شناختی حاصل از کاوش‌ها در این محوطه تاریخی، اصالت، توالی فرهنگی و تداوم زیست تاریخی منطقه را در مجامع بین‌المللی ثابت می‌کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان از سفر ارزیاب یونسکو به این منطقه باستانی مهر امسال خبر داد و گفت: تمهیدات لازم شامل ساماندهی مسیر‌های دسترسی، تابلو‌های معرفی، صیانت از عرصه‌ها و حریم‌های تاریخی، با دقت در دست اجراست تا شایستگی‌ها و اصالت تاریخی ماسوله به بهترین شکل ممکن پیش‌روی کارشناسان جهانی قرار گیرد.

سلمان‌خواه افزود: پرونده منظر فرهنگی ماسوله حاصل سال‌ها تلاش علمی، پژوهشی و هم‌افزایی همه جانبه است و نتیجه نهایی این اقدامات، پس از ارزیابی میدانی مهر امسال، در نشست کمیته میراث جهانی یونسکو در سال آینده تصویب و ثبت نهایی خواهد شد.صداوسیما*za

امتیاز شما به این خبر
برای ثبت امتیاز لطفاً وارد شوید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.

×
modal image
خانه جستجو اخبارها تماس با ما