استاندار گیلان، استاندار نمونه کشور در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شد
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اهدای لوح تقدیر، استاندار گیلان را به عنوان استاندار نمونه کشور در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت مورد تجلیل قرار داد.
به گزارش گیلان شهر:معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، با اهدای لوح تقدیر از هادی حق شناس استاندار گیلان به عنوان استاندار نمونه کشور در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت که از سوی احسان قاسمی معاون دبیر شورای عالی و دبیر شورای هماهنگی و نظارت ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به وی اعطا شد، تجلیل کرد.
در لوح تقدیر اهدایی سید احمد موسوی، معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، از اهتمام و تلاشهای استاندار گیلان در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت فعالیتهای مرتبط در استان قدردانی شده است.
همچنین در متن لوح، اهتمام ویژه استاندار گیلان به راهبری شورای استانی، پیگیری مستمر مأموریتهای محوله و بهرهگیری مؤثر از ظرفیت دستگاههای اجرایی ذیربط برای تحقق اهداف و مصوبات شورای عالی، مورد توجه و تقدیر قرار گرفته است..استانداری گیلان*za
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.