23 تیر 1405

پلیس فتا گیلان نسبت به سوءاستفاده از کد‌های تأیید پیامکی هشدار داد

رئیس پلیس فتا گیلان در خصوص ارسال کد‌های تأیید پیامکی به شهروندان در فضای مجازی برای دسترسی به حساب کاربری هشدار داد.

پلیس فتا گیلان نسبت به سوءاستفاده از کد‌های تأیید پیامکی هشدار داد

به گزارش گیلان شهر ، سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر گفت: مجرمان فضای مجازی با برقراری تماس تلفنی و معرفی خود به عنوان کارکنان بانک، شرکت‌های خدماتی، فروشگاه‌های اینترنتی یا سازمان‌های مختلف، تلاش می‌کنند با فریب شهروندان، کد‌های تأیید پیامکی را دریافت کرده و به حساب‌های کاربری یا بانکی شهروندان دسترسی پیدا کنند.
وی افزود: کد‌های ارسال‌شده از طریق پیامک، تنها برای احراز هویت صاحب حساب صادر می‌شود و در اختیار قرار دادن این کد‌ها به دیگران، حتی افرادی که خود را نماینده یک سازمان معتبر معرفی می‌کنند، می‌تواند منجر به سوءاستفاده مالی، ثبت خرید، دریافت تسهیلات یا دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری شود.
رئیس پلیس فتا استان گفت: هیچ بانک، سازمان یا مجموعه معتبری از شهروندان درخواست اعلام رمز یک‌بارمصرف، کد پیامکی، CVV۲، رمز کارت بانکی یا سایر اطلاعات محرمانه را از طریق تماس تلفنی یا پیام‌رسان‌ها نمی‌کند و در صورت دریافت چنین درخواست‌هایی، شهروندان باید از ادامه مکالمه خودداری کنند.
سرهنگ نقی‌مهر افزود: آگاهی و هوشیاری کاربران در حفظ اطلاعات محرمانه، مهم‌ترین راهکار پیشگیری از جرائم سایبری است و هرگونه بی‌احتیاطی در اعلام کد‌های تأیید می‌تواند خسارات مالی و حقوقی جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد.
وی از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدار‌های سایبری پلیس فتا، از اعلام هرگونه کد پیامکی، رمز یک‌بارمصرف و اطلاعات بانکی به افراد ناشناس خودداری کنند و در صورت مواجهه با تماس‌های مشکوک یا وقوع هرگونه کلاهبرداری اینترنتی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.policefata.ir و یا ازطریق تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ اطلاع دهند.
صداوسیما *za

امتیاز شما به این خبر
برای ثبت امتیاز لطفاً وارد شوید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.

×
modal image
خانه جستجو اخبارها تماس با ما