ما جنگ را پیروز شدیم ولی باید پیروزی را تثبیت کنیم/ حتما کشور هم باید امید به آینده داشته باشد و چشم انداز آینده آن روشن باشد
محمدباقر قالیباف گفت: ما مسئولان در درجۀ اول باید بسط ید برای ولایت فقیه ایجاد کنیم اگر میخواهیم ایران قوی داشته باشیم باید از این نقطه شروع شود.
به گزارش گیلان شهر: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در دورۀ سوم انقلاب، قوی شدن ایران موضوع اول است، بعد از شهادت سردار سلیمانی، امام شهید ما متمرکز بر ایران قوی بودند و به آن تأکید داشتند.
قالیباف گفت: در گام دوم انقلاب باید متمرکز بر این قوی شدن باشیم که یک شرط آن وحدت حول محور ولایت است. ما مسئولان در درجۀ اول باید بسط ید برای ولایت فقیه ایجاد کنیم اگر میخواهیم ایران قوی داشته باشیم باید از این نقطه شروع شود.
او افزود: ما جنگ را پیروز شدیم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم و حتما کشور هم باید امید به آینده داشته باشد و چشمانداز آینده آن روشن باشد.فرارو*za
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.