25 تیر 1405

قتل مرد بی گناه در دعوای 2 برادر لاهیجانی

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان از کشته شدن مردی ۴۷ ساله در جریان یک درگیری خیابانی میان دو برادر خبر داد و گفت: این فرد که برای میانجیگری وارد ماجرا شده بود، بر اثر اصابت ضربات چاقو جان خود را از دست داد.

قتل مرد بی گناه در دعوای 2 برادر لاهیجانی

به گزارش گیلان شهر، سرهنگ شریف رحیمی در تشریح این خبر اظهارداشت: در پی اعلام وقوع یک فقره درگیری خیابانی، ماموران کلانتری ۱۲ بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان ادامه داد: با حضور ماموران در محل و بررسی‌های اولیه مشخص شد ۲ برادر به دلایل شخصی و خانوادگی با یکدیگر درگیر شده‌اند و در این میان، مردی ۴۷ ساله که با هدف میانجیگری وارد نزاع شده بود، بر اثر اصابت ضربات چاقو مجروح شد.

سرهنگ رحیمی تصریح کرد: متاسفانه به علت شدت جراحت این فرد در محل حادثه جان باخت و قاتل در همان محل درگیری دستگیر  شد.گیل خبر*za

امتیاز شما به این خبر
برای ثبت امتیاز لطفاً وارد شوید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.

×
modal image
خانه جستجو اخبارها تماس با ما