01 مهر 1405

دورکاری پنجشنبه‌ها در گیلان تا پایان سال ادامه دارد

استانداری گیلان در اطلاعیه‌ای از تداوم دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان در روز‌های پنجشنبه تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد: از اول مهرماه، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ خواهد بود.

دورکاری پنجشنبه‌ها در گیلان تا پایان سال ادامه دارد

به گزاش گیلان شهر: استانداری گیلان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان گیلان و در راستای مدیریت مصرف انرژی و همچنین با استناد به بخشنامه شماره ۴۴۵۲۴ مورخ ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۵ سازمان اداری و استخدامی کشور، روند دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان در روز‌های پنجشنبه تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.
همچنین بر اساس بخشنامه ابلاغی، ساعت کاری کلیه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان از اول مهرماه تا پایان سال ۱۴۰۵، از ساعت ۸:۰۰ صبح تا ۱۳:۰۰ تعیین شده است.
دستگاه‌های اجرایی استان موظف‌اند ضمن اجرای دورکاری در روز‌های پنجشنبه، تمهیدات لازم را برای تداوم خدمت‌رسانی به مردم و جلوگیری از ایجاد وقفه در ارائه خدمات عمومی فراهم کنند.
ساعت فعالیت نهاد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و همچنین دستگاه‌های خدمت‌رسان از جمله مجموعه‌های آموزشی، بهداشتی و درمانی، مطابق دستورالعمل‌ها و ضوابط ابلاغی از سوی واحد‌های ستادی ملی مربوطه تعیین خواهد شد.
صداوسیما*za

امتیاز شما به این خبر
برای ثبت امتیاز لطفاً وارد شوید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.

×
modal image
خانه جستجو اخبارها تماس با ما