11 مرداد 1405

خدمات رسانی رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های درآمدی اول تا پنجم

رئیس بیمه گری و درآمد اداره کل بیمه سلامت گیلان گفت: با هدف کاهش هزینه‌های درمانی خانوار‌های کم برخوردار، خانوار‌های دهک‌های درآمدی یک تا ۵ رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند.

خدمات رسانی رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های درآمدی اول تا پنجم

به گزارش گیلان شهر:نوید خوشحال گفت: افراد مشمول دهک‌های درآمدی اول تا پنجم، بدون پرداخت حق بیمه و بدون نیاز به مراجعه حضوری، به مدت یک سال تحت پوشش رایگان بیمه پایه سلامت گیلان قرار می‌گیرند و بیمه آنان به صورت خودکار تمدید می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد بیمه‌شدگان سازمان بیمه سلامت ایران بدون پرداخت حق بیمه از خدمات این سازمان بهره‌مند می‌شوند، افزود: همچنین مبتلایان به ۵۱ نوع بیماری که در صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نشان‌دار شده‌اند، از دهک درآمدی اول تا دهم، به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند. 

رئیس بیمه گری ودرآمد اداره کل بیمه سلامت گیلان گفت: ۶۰ درصد حق بیمه مشمولان دهک درآمدی ۶ مشمول حمایت دولت است و این افراد با پرداخت ۴۰ درصد حق بیمه سرانه، برای هر یک از اعضای خانواده و برای یک سال می‌توانند از پوشش بیمه برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد حق بیمه مشمولان دهک درآمدی هفت و ۴۰ درصد حق بیمه افراد با دهک در آمدی ۸ را دولت پرداخت می‌کند، افزود: شهروندان می‌توانند از طریق کد دستوری*۱۶۶۶#، تماس با سامانه پاسخگویی ۱۶۶۶ و یا مراجعه به سامانه شهروندی بیمه سلامت، وضعیت بیمه‌ای خود را بررسی کنند.صداوسیما*za

امتیاز شما به این خبر
برای ثبت امتیاز لطفاً وارد شوید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.

×
modal image
خانه جستجو اخبارها تماس با ما