• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
کل اخبار 9648
3
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس

مجلس با افزایش تعرفه اینترنت مخالف است/ حکمی خواهیم نوشت تا کل منابع محاسبه و تعرفه‌ها کاهش یابد

  • کد خبر : 40680
  • 12 دی 1402 - 15:54
مجلس با افزایش تعرفه اینترنت مخالف است/ حکمی خواهیم نوشت تا کل منابع محاسبه و تعرفه‌ها کاهش یابد
جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس می‌گوید: مجلس به شدت با افزایش تعرفه اینترنت مخالف است و بودجه سالیانه را با دقت بررسی می‌کنیم و حکمی خواهیم نوشت تا کل این منابع محاسبه شود تا در ادامه، قطعاً کاهش در تعرفه‌ها رخ دهد و اگر بنا به افزایش جزئی باشد، باید منابع هزینه‌کرد آن به ما به صورت دقیق اعلام شود.

گیلان شهر /محمد آیتی: از سه ماه پیش که بحث افزایش احتمالی تعرفه‌های اینترنت داغ شده بود، وزیر ارتباطات عنوان کرد هیچ برنامه‌ای برای گرانی نداریم. با وجود این، از این هفته افزایش تعرفه اینترنت انجام شد. جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره همین موضوع با رویداد۲۴ گفت‌وگو کرده که در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های آن را بخوانید.

*‌ ابتدا باید بگویم که مجلس با هرگونه افزایش قیمت در این مقطع زمان به شدت مخالفت بود. اگر دولت می‌خواست جایی افزایش قیمت را لحاظ کند، وظیفه داشت این موضوع را در لایحه برنامه بودجه که تدوین می‌کند، بیاورد.

* جداول افزایش قیمت اینترنت را مشاهده کردم. در جایی ۳۰ درصد و در جا‌هایی دیگر ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش نرخ‌ها، مدنظر دولت است. حال من از این افراد سوال می‌کنم، شما که تا این حد قیمت‌ها را بالا برده‌اید، به همین اندازه، خدمات هم به مردم می‌دهید؟ قطعاً چنین خدماتی در اختیار مردم قرار نمی‌گیرد و کُندی اینترنت و مشکلاتی که مردم به این واسطه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، مشهود است.

* یکی دیگر از دغدغه و پرسش‌های من این است که با افزایش قیمت اینترنت، منابعی برای دولت و اپراتور‌ها ایجاد می‌شود. حال با این افزایش منابع، باید زیرساخت‌ها تکمیل و بروز شود، نه اینکه افزایش حقوق و کار‌های دیگر که در این شرکت‌ها مدنظرشان است، رخ دهد. پس این اتفاق، یک هرج و مرج اقتصادی است.

* معتقدم که آقای رییس‌جمهور باید جلوی وزیر ارتباطات را در خصوص افزایش قیمت اینترنت می‌گرفت و این اجازه را نمی‌داد و اگر بنا به افزایش هم بود، باید در لایحه بودجه می‌آمد و این آقایان می‌آمدند و توضیح می‌دادند که اگر مثلاً از بابت این گرانی، پنج هزار میلیارد تومان منابع به دست آمد، محل هزینه آن‌ها کجاست.

* اگر هر دستگاهی بخواهد خدمات خود را گران کند و محل هزینه آن را هم شفاف اعلام نکند، یعنی بروز هرج و مرج اقتصادی، حقوق‌های نجومی و ایجاد مشکلات مختلف برای کشور.

* مجلس به شدت با افزایش تعرفه اینترنت مخالف است و بودجه سالیانه را با دقت بررسی می‌کنیم و حکمی خواهیم نوشت تا کل این منابع محاسبه شود تا در ادامه قطعاً کاهش در تعرفه‌ها رخ دهد و اگر بنا به افزایش جزئی باشد، باید منابع هزینه‌کرد آن به ما به صورت دقیق اعلام شود.

* قرار نیست گرانی در تعرفه‌های اینترنت رخ دهد و بعد از آن، هیچ رفاهی هم در حال مردم به وجود نیاید. مجلس هیچ‌وقت نخواسته بود قیمت اینترنت افزایش پیدا کند و اکنون هم قوی خواهیم ایستاد تا اتفاقی بیفتد که رضایت مردم در آن، دیده شود.رویداد۲۴ 

بیشتر بخوانید.

کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس: فساد در واردات برنج در زمان وزارت ساداتی‌نژاد رخ داده/ هم اکنون هم این فساد ادامه دارد

 

لینک کوتاه : https://gilanshahr.ir/?p=40680

برچسب ها

خبر های مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

free counter with statistics