وی افزود: دولت آمریکا با وتوی قطعنامه شورای امنیت نشان داد حامی این جنایات است و به هیچ عنوان نمیتوان دولت امریکا را از مسئولیت این نسل کشی مبرا کرد؛ لذا این واقعیت با اینکه تلخ است. اما دروغگویی آمریکاییها را به خوبی به جهان نشان میدهد
حجت الاسلام سیدحسن خمینی با تاکید بر اینکه دولتهای اروپایی نیز در این عرصه مفتضح شدند، گفت: نمیدانم جنایاتی که واقع میشود را دولتمردان اروپایی چگونه میتوانند با مبانی فکریای که مدعی آن بودند، تطبیق دهند؟!
وی ادامه داد: اگر ما از حقوق انسان از دفاع میکنیم از مبنای اسلامی است، اما از این پس داعیه حقوق بشر از سوی غربیها شوخی است.
سید حسن خمینی با تأکید بر دنبال کردن این موضوع از سوی موسسه فرهنگی اکو، تصریح کرد: اینکه یک گروه جنایتکار هر بلایی بخواهند بر سر یک ملت بیاورند و دولتهای جهان حق را به آنها بدهند بسیار غیر قابل قبول است و وظیفه موسساتی، چون اکو در بیان این موضوع بسیار مهم است.
وی با اشاره به سویههای مشترک کشورهای اکو به ویژه ایران، ترکیه و پاکستان گفت: اگر تعاملات اقتصادی زیرساخت فرهنگی نداشته باشد دچار مشکل میشود.
دکتر سعد سکندرخان نیز ضمن بیان خلاصهای از فعالیتهای موسسه متبوع خود، مطالبی را در خصوص جنگ اخیر غزه بیان کرد.
سازمان همکاریهای اقتصادی (ECO)، یک سازمان منطقهای است که در سال ۱۹۸۵ توسط دولتهای ایران، پاکستان و ترکیه به منظور توسعه همکاریهای اقتصادی، فنی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد.
در سال ۱۹۹۲ سازمان اکو گسترش یافت و هفت عضو جدید از جمله جمهوری اسلامی افغانستان، جمهوری آذربایجان، جمهوری قزاقستان، جمهوری قرقیزستان، جمهوری تاجیکستان، ترکمنستان و جمهوری ازبکستان به آن اضافه شدند