معاون جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: شهرستانهای رشت، تالش، ماسال، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین مناطق تولید این محصول باغی در این استان هستند.
لوبیا کشاورزی در گیلان به “پاچ باقلا” معروف است و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتُق استفاده میشود.
گیلان تنها تولیدکننده این گونه لوبیا در کشور است.
لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا) در این استان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت میشود.
کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه آغاز میشود و برداشت آن تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/ع