وی اولویت ساخت مسکن را مربوط به محرومان و افراد تحت پوشش بهزیستی عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت توجه به زیرساخت‌ها گفت: در هر جایی که مسکن احداث می‌شود، باید قبل از آن، به زیرساخت‌ها توجه گردد.

استاندار گیلان تاکید کرد: باید در جهش تولید مسکن، پیش بینی‌های لازم برای تکرار نشدن ضعف‌هایی که در مسکن مهر وجود داشت، صورت گیرد.

وی با اشاره به محدودیت زمین در استان گفت: نباید در هر جایی مثل حاشیه رودخانه ها، سرمایه‌گذاری در خصوص احداث مسکن صورت گیرد چراکه در مورد واحدهای مسکونی در این مناطق، تهدیدها و نگرانی‌هایی وجود دارد.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر ضرورت سرعت بخشی در اجرای طرح جهش تولید مسکن وعدم توقف در آن گفت: برای تامین مصالح ساختمانی، هماهنگی‌های لازم با سازمان صمت انجام شود و در جایی که نیاز به مصالح داریم نباید صادراتی در این ارتباط صورت گیرد.

عباسی با اشاره به اینکه در نیمه دوم سال به دلیل بارندگی و شرایط جوی ممکن است در ساخت مسکن مشکلاتی بروز کند، تصریح کرد: قبل از اینکه به مانع برسیم باید کارها، به سرعت انجام شود.

وی هماهنگی بین بنیاد مسکن و راه و شهرسازی را برای اجرای طرح جهش تولید مسکن مهم دانست و گفت: دستگاه‌ها باید در هماهنگی با هم، امور را به پیش ببرند ضمن آنکه توازن و توزیع عادلانه احداث مسکن در شهرها، مورد توجه باشد.

عباسی با اشاره به اعلام آمادگی بخش خصوصی برای مشارکت جدی در این طرح گفت: باید از بخش خصوصی مطابق با ابلاغیه قانون جهش تولید مسکن، بهره لازم گرفته و مشکلات و موانع در این مسیر برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: در نظر داشتن امکانات تجاری، آموزشی و رفاهی در مکان‌هایی که مسکن احداث می‌شود، ضرورت دارد.

عباسی ویلاسازی و تغییر کاربری اراضی را منجر به مهاجرت روستاییان خواند و با ابراز نگرانی در این زمینه گفت: اجازه تغییر کاربری اراضی را نمی‌دهیم چراکه جهش تولید مسکن، طرحی برای سکونت دائمی افراد بومی است نه آنکه اشخاصی با هدف اقامت در استان برای مدتی از سال، از آن بهره بگیرند.

وی ادامه داد: نباید عرصه برای ساکنان گیلان تنگ شود و به طور جدی، از نهادهای ذیربط انتظار دارم اجازه تکرار اتفاق تلخ تغییر کاربری‌ها را ندهند و شخصا بر حسن انجام این کار، نظارت می‌کنم.

استاندار گیلان همچنین از عزم جدی دولت برای رفع مشکلات در بخش‌های مختلف همچون پسماند و تالاب خبر داد.