• امروز : دوشنبه - ۲۹ دی - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 January - 2026
کل اخبار 10768
3

لاهوتی: تمام تصمیمات اقتصادی در شورای‌عالی اقتصادی گرفته می‌شود/ما نمایندگان هیچ نقشی نداریم

  • کد خبر : 45787
  • 03 دی 1404 - 16:58
لاهوتی: تمام تصمیمات اقتصادی در شورای‌عالی اقتصادی گرفته می‌شود/ما نمایندگان هیچ نقشی نداریم
نماینده لنگرود در مجلس گفت: اگر قرار بر این باشد هر قانونی تصویب شود باید این قانون توسط نمایندگان مردم در مجلس به تصویب برسد.

گیلان شهر /به گزارش سایت خبری مدارا: مهرداد لاهوتی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۳ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی با استناد به مواد ۲۰ و ۲۲ آئین نامه داخلی مجلس گفت: جناب آقای قالیباف! استحضار دارید که اصل ۷۱ قانون اساسی قانون‌گذاری را به عهده قوه مقننه گذاشته است؛ یعنی اینکه اگر قرار بر این باشد هر قانونی تصویب شود باید این قانون توسط نمایندگان مردم در مجلس به تصویب برسد.

وی  خطاب به رئیس مجلس افزود: من واقعاً از دلسوزی و درایت جنابعالی سپاسگزارم و فکر نکنم این ۲۹۰ نفر به اندازه شما دغدغه معیشت مردم داشته باشند، تمام تصمیمات اقتصادی مملکت در شورای عالی اقتصادی گرفته می‌شود؛ بنابراین باید بیان شود که نمایندگان مردم در این نابسامانی اقتصادی هیچ نقشی ندارند فقط باید پاسخگوی تصمیمات غلطی که در جاهای دیگر گرفته می‌شود باشیم ما در همین مجلس قانون تصویب کردیم هفته بعد از آن شورای عالی اقتصادی قانون تصویب شده ما را تایید کردند لذاً اگر انحرافی در مسیر اقتصادی است توسط قوه مقننه ایجاد نشده ما در حوزه‌های انتخابیه می‌بینیم مردم واقعاً چه حرف‌هایی را دارند به ما می‌زنند تصور مردم این است که تمام تصمیمات اقتصادی مملکت را ما می‌گیریم در صورتی که در تصمیمات مهم اقتصادی نمایندگان را بازی نمی‌گیرند همه تصمیمات در جای دیگر گرفته می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس خطاب به قالیباف اظهار کرد: همانطور که جنابعالی دغدغه معیشت مردم را دارید من هم دغدغه دارم و معتقدم در زمان شما باید مجلس به وظایف ذاتی خود بازگردد زیرا دارد نابود می‌شود چرا که تمام اختیارات مجلس را به جاهای دیگر بردند و تصمیم‌گیری می‌کنند.

لینک کوتاه : https://gilanshahr.ir/?p=45787

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

free counter with statistics