• امروز : جمعه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 8 December - 2023
کل اخبار 9255
2
با پیگیری‌ها دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد؛

خبر خوش برای تولیدکنندگان مناطق آزاد؛ مشکل تخصیص ارز برطرف شد

  • کد خبر : 37219
  • 31 خرداد 1402 - 18:21
خبر خوش برای تولیدکنندگان مناطق آزاد؛ مشکل تخصیص ارز برطرف شد
با پیگیری‌های مجدانه دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مسأله تخصیص ارز تولیدکنندگان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برطرف شد.
گیلان شهر :طی بخشنامه شماره ۷۰۱۰۳ مورخ ۲۹ خردادماه بانک مرکزی، واحدهای تولیدی مستقر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ارز نیمایی دریافت می‌کنند.

در این بخشنامه آمده است اصلاحیه قسمت (ه) بخشنامه شماره ۴۱۲۱۶ /۰۲ مورخ ۲۷/۲/۱۴۰۲ و بندهای ذیل بند ۱۲ از قسمت کلیات بخش یادشده جهت جایگزینی با صفحات متناظر قبلی (صفحات ۲۳۳۵) ایفاد می‌گردد.

در شرح اصلاحیه قسمت (ه–) آمده است که:

۱- واردات کالا و کالا – خدمت از خارج از کشور به مناطق آزاد تجاری – صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی با انجام ثبت سفارش یا ثبت آماری (در صورت ایجاد بستر لازم از طریق سامانه جامع تجارت) صرفا حسب مجوز صادره توسط شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و رعایت سایر قوانین و مقررات امکان‌پذیر است.

۲- تامین ارز به منظور واردات کالا و کالا – خدمت از خارج از کشور به مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی، توسط واحدهای تولیدی مستقر در مناطق مذکور، از محل ارزهای در دسترس به استثنای منابع بانک مرکزی امکانپذیر می‌باشد.

۳- تامین ارز به منظور واردات کالا و کالا – خدمت از خارج از کشور به مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی، توسط واحدهای غیرتولیدی از محل ارزهای در دسترس به استثنای منابع بانک مرکزی و نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما) امکانپذیر می‌باشد.

لینک کوتاه : https://gilanshahr.ir/?p=37219

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

free counter with statistics