به گزارش گیلان شهر ، جوادزاده با بیان اینکه براساس تصمیم کمیته فنی برنج سازمان جهادکشاورزی گیلان ملزم به اجرای طرح رتبه بندی شالیکوبان شده است ،گفت:پس از تهیه پروپوزال و تهیه چک لیستهای موجود ابتداجلسات توجیهی و هماهنگی با کارشناسان مربوطه در پهنه های موجود مراکز خدمات انجام شد.
وی افزود: سال گذشته ثبت رکوردها با پرسشنامه ها در کارخانه های شالیکوبی شروع شد و ساختارهای فیزیکی، تولیدی و فرایندهای خشک کردن و تبدیل و بسته بندی موجود در آنها مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت .
جوادزاده با اشاره به این که تاکنون برای ۴۲۱ واحد تجهیز و نوسازی شده برنامه رتبهبندی هدفگیری شده است، ادامه داد: پس از طی مراحل مربوطه براساس موارد موجود و حتی فاکتورهای رسمی سال زراعی که برای کشاورزان مربوطه صادرشده بود امتیازدهی شد و براساس امتیازات ۹۵ کارخانه تاکنون در رتبه های برتر قرار گرفتند که این عدد با توجه به سطوح معیارها و بروزرسانی اطلاعات در حال تغییر است.
مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوان با تداوم برنامه های پایش و رتبه بندی کارخانجات در سالهای آینده ضمن نظارت های فنی بیشتر در کارخانجات شرایط و تمهیدات لازم برای استقرار خطوط تبدیل مدرن تر و مجهز در کارخانجات ایجاد شود تا ضمن کاهش ضایعات برنج در کارخانجات، محصولی با کیفیت و درجه عالی در بسته بندی های خوب با برند رسمی گیلان در سطح کشور ارائه شود.
انتهای پیام