• امروز : چهارشنبه - ۱۹ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 10 December - 2025
کل اخبار 10678
3

واکنش پزشکیان به درگذشت جوان اهوازی که خودسوزی کرد

  • کد خبر : 45201
  • 20 آبان 1404 - 17:37
واکنش پزشکیان به درگذشت جوان اهوازی که خودسوزی کرد
رئیس جمهور در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی، به وزیر کشور دستور داد، ضمن ابلاغ پیام تسلیت و ابراز همدردی وی به خانواده بالدی، هر چه سریع‌تر کمیته‌ای ویژه برای بررسی دقیق ابعاد ماجرا و پیگیری برخورد قاطع با خاطیان تشکیل شود.

گیلان شهر /به گزارش سایت خبری مدارا:  مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴، در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی که در هفته گذشته، اقدام به خودسوزی کرده بود، با صدور دستوری خطاب به وزیر کشور، از وی خواست پیام تسلیت و ابراز همدردی وی را به خانواده او ابلاغ کند.

رئیس‌جمهور همچنین از وزیر کشور خواست که به فوریت کمیته ویژه‌ای برای بررسی دقیق ابعاد این ماجرا و نیز پیگیری تسریع در برخورد قاطع با خاطیان در این رخداد تلخ و جلوگیری از تکرار احتمالی رخدادهای مشابه تشکیل و اقدامات لازم برای دلجویی از خانواده بالدی و کمک به تسکین آلام آنان صورت گیرد.

لینک کوتاه : http://gilanshahr.ir/?p=45201

برچسب ها

خبر های مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

free counter with statistics