• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل اخبار 10275
2
رتبه نخست گیلان در تولید گل گاوزبان

برداشت گل گاوزبان در رودسر شروع شد

  • کد خبر : 43930
  • 26 فروردین 1404 - 22:52
برداشت گل گاوزبان در رودسر شروع شد
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه ۶ هزار و ۵۲۶ بهره بردار در شهرستان های رودسر، املش، آستارا، سیاهکل، تالش، رودبار و رضوانشهر به پرورش گل گاوزبان مشغولند گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین آغاز و تا اواسط تیر ادامه دارد.

گیلان شهر /رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت گل گاوزبان از باغ های پایین دست اشکورات سفلی در شهرستان رودسر خبر داد.

 آغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر ، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر ، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر، قطب تولید این محصول در کشورآغاز برداشت گل گاوزبان در رودسر، قطب تولید این محصول در کشور

صالح محمدی با بیان اینکه گیلان رتبه نخست تولید گل گاوزبان کشور را به خود اختصاص داده است گفت:برداشت گل گاوزبان از باغ های پایین دست اشکورات سفلی روستای میلاش در شهرستان رودسر آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه در هزار و ۲۷۶ هکتار از باغ های گیلان گل گاوزبان به صورت خودرو رشد می کند افزود: پیش بینی می شود بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن گل گاوزبان از این باغ ها برداشت شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه ۶ هزار و ۵۲۶ بهره بردار در شهرستان های رودسر، املش، آستارا، سیاهکل، تالش، رودبار و رضوانشهر به پرورش گل گاوزبان مشغولند گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین آغاز و تا اواسط تیر ادامه دارد.

صالح محمدی با اشاره به اینکه شهرستان رودسر با ۵۰۷ هکتار زمین زیر کشت گل گاوزبان، قطب تولید این محصول در کشور است افزود: در این شهرستان سالیانه بیش از ۲ هزار و ۱۶۳ تن گل گاوزبان تولید می شود و از این لحاظ رتبه نخست کشور را دارد.

گل گاوزبان گیاهی است علفی و چندساله با عمر اقتصادی ۴ تا ۵ سال که زمان بذرپاشی آن از نیمه دوم اسفند تا نیمه اول فروردین است.
گل گاوزبان یکی از گیاهان دارویی بسیار مهم و مفید است که خواص درمانی بی نظیری دارد؛ از برگ ها و گل های این گیاه برای تهیه عرق و دمنوش گیاهی استفاده می شود.

لینک کوتاه : http://gilanshahr.ir/?p=43930

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

free counter with statistics