• امروز : دوشنبه - ۱۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 9 September - 2024
کل اخبار 9868

اطلاعیه ها

منتجب‎‌نیا: وفاق ملی به معنای آش شله‌قلمکار نیست / افرادی را برای مسئولیت‌های پایین‌تر از وزارت کاندیدا کرده‌اند که جزو ستاد جلیلی بودند / استانداران و معاونان وزرا باید اصلاح طلب باشند کرباسچی: وجود شورای شهر در طول بیست و چند سال گذشته به ضرر شهر تهران بوده/ نیروهای نظامی و انتظامی در ساخت و سازها در تهران دخالت می‌کنند بهزاد نبوی: پزشکیان نمی‌خواهد تصمیماتش مانند روحانی با مخالفت روبرو شود / رفع حصر هم یک اولویت جدی است که باید به آن توجه شود عاملان نزاع و درگیری بوستان ملت رشت بازداشت شدند واکنش‌ها به انتصاب یک نخبه بلوچ و اهل سنت در وزارت علوم؛ دیوار تبعیض ترک برداشت از هایده تا ناهید | علی پروین، اسطوره سرخ‌ها خطوط قرمز را می‌شکند | ناهید کیانی، پرافتخارترین ورزشکار زن ایران تحت فشار! بدون اطلاع نکونام: فسخ قرارداد استقلال! پروانه فعالیت «خانه موزه تربیت» صادر شد | عبدالله تربیت مردی که شبیه بانکداران فیلم‌های وسترن بود

0
پایگاه خبری گیلان شهر

هاشمی‌طباء: اگر جلیلی رئیس جمهور می‌شد خاک کشور به توبره کشیده می‌شد / پزشکیان صادقانه بگوید آن وزیر را من انتخاب نکردم

  • کد خبر : 42379
  • 03 شهریور 1403 - 19:20
هاشمی‌طباء: اگر جلیلی رئیس جمهور می‌شد خاک کشور به توبره کشیده می‌شد / پزشکیان صادقانه بگوید آن وزیر را من انتخاب نکردم
معاون دولت اصلاحات می‌گوید: من اصلاً خط اصلاح‌طلب و اصولگرا را قبول ندارم چراکه واقعیت ندارد، روی پیشانی برخی به این عنوان یا آن عنوان مهری زده می‌شود اما با توجه به فعالیت‌ها و مطالعاتی که دارم می‌توانم بگویم هیچ‌کدام از آنها برای کشور مفید نبودند.

به گزارش گیلان شهر / خبرآنلاین نوشت: حمایت مداوم گروه‌های همسو و جناحی از فردی که از ابتدا او را به عنوان کاندیدای اصلی خود در انتخابات معرفی کردند، انتظار غیر معقولی نیست. هر چند در دوره‌های قبل برعکس این اتفاق افتاده و جریان حامی نه تنها پس از پیروزی و در پایان کار پشت کاندیدای اصلی خود را خالی کرده، بلکه مسئولیت آن را هم برعهده نگرفته مانند آنچه درباره جریان اصولگرا و احمدی‌نژاد اتفاق افتاد.

اما اصلاح‌طلبان هم همین رفتار اصولگرایان را تکرار خواهند کرد؟ به عبارت دیگر شروع انتقادات تند و تیز از طرف برخی چهره‌های اصلاح‌طلب به دولت نوپایی که از قضا با حمایت همین جریان روی کار آمده، منجر به شکل‌گیری این پرسش می‌شود که اصلاح‌طلبان در مورد پزشکیان همان راه اصولگرایان دربرخورد با احمدی‌نژاد را طی می‌کنند؟

مصطفی هاشمی‌طبا که پیش از این از جمله معاونین دولت اصلاحات بوده، در پاسخ به پرسش مذکور می‌گوید: «این بستگی به شجاعت و صداقت پزشکیان دارد.»

او همچنین به ۸۰ درصد انتخاب‌های پزشکیان در مورد کابینه نمره خوب می‌دهد و بر این نکته هم تاکید می‌کند همین که جلیلی پیروز نشد و پزشکیان رئیس جمهور شد، یک نعمت است.

در ادامه گفتگو با مصطفی هاشمی‌طبا، معاون دولت اصلاحات را می‌خوانید:

***

*ارزیابی شما از انتقاداتی که در مورد وزرای پیشنهادی صورت می‌گیرد، چیست؟

اولاً که به دولت مهلت ندهیم پس چه کار کنیم؟ بنده بسیاری از وزرای پیشنهادی را نمی‌شناسم و آنهایی هم که انتقاد می‌کنند را نمی‌شناسم اما امکان دارد در چند مورد انتخاب خوبی نداشته باشند البته اینکه علت این انتخاب‌ها چه بود را نمی‌دانیم. ضمن اینکه پزشکیان هر کاری انجام دهد، بالاخره یک عده نقد دارند، برای مثال عده‌ای می‌گویند جوانسازی، برخی موارد دیگری را مطرح می‌کنند اما من می‌توانم بگویم با توجه به شرح حال‌ها و شناخت‌هایی که دارم تقریباً تا ۷۰، ۸۰ درصد انتخاب اعضای کابینه خوب بوده اما اینکه انتقاد کنیم فایده ندارد، بالاخره در راهی قرار دارد که قبلاً برای او باز نبوده و امکان دارد بسیاری از موارد برای او شناخته شده، نیست. در مجموع به نظر بنده اگر مواردی باشد باید به خود پزشکیان بگوییم. البته اجازه بدهیم به مجلس برود و ببینیم چه چیزی از داخل مجلس درمی‌آید.

اصلاً خط اصلاح‌طلب و اصولگرا را قبول ندارم

*اصلاح‌طلبان در انتخاباتی که پیش از این برگزار شده بود عملاً از چرخه حذف شده بودند اما اینکه در  انتخابات ۱۵ تیر در نهایت گزینه آنها به ریاست جمهوری رسید، نکته مثبتی محسوب می‌شود؟

اصلاح‌طلبان در دوره‌های گذشته تقریبا کنار گذاشته شده بودند. من اصلاً خط اصلاح‌طلب و اصولگرا را قبول ندارم چراکه واقعیت ندارد، روی پیشانی برخی به این عنوان یا آن عنوان مهری زده می‌شود اما با توجه به فعالیت‌ها و مطالعاتی که دارم می‌توانم بگویم هیچ‌کدام از آنها برای کشور مفید نبودند.

۴۰ سال آمریکا علیه ما توطئه می‌کند و ما در داخل “بگذار ببینم چه می‌شود” را پیگیری می‌کنیم

*منظور شما دو طیف اصلاح‌طلب و اصولگرا است؟

بله برای کشور مفید نبودند. همگی یک سیاستی را اجرا کردند. ۴۰ سال است که با آمریکا درگیر هستیم و هر دو طیف یک سیاست را اجرا کردند، یعنی ۴۰ ساله در عین درگیری با آمریکا که از طرفی آمریکا پول‌های ما را می‌گیرد و یا سردار ما را ترور می‌کند، توطئه می‌کند و حمایت‌های غیرمعقول از اسرائیل می‌کند اما ما در داخل سیاست “بگذار ببینم چه می‌شود” را داریم. ۴۰ سال نمی‌شود به کسی فحش بدهیم، مرگ بر آمریکا بگوییم و او هم علیه ما اقدام می‌کند و بعد هم بگوییم هیچ خبری در کشور نیست. در صورتی که باید در کشور هم در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی کار انقلابی صورت بگیرد. همه دولت‌ها اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب تقریباً سیاست واحدی را اتخاذ کردند و آن هم صرف منابع کشور کردند که فقط مقداری برای کشور شیرینی به بار بیاورند.

*البته برخی از دولت‌ها هم نام دولت انقلابی را بر روی خود گذاشتند اما

همه اسم‌ها الکی است، برای خودشان حرف می‌زنند یکی می‌گوید انقلابی هستم، دیگری می‌گوید خط امامی هستم، اما در مجموع عملکردشان آنچنان که باید، نبود.

 پزشکیان صادقانه به مردم بگوید فلان وزیر را من انتخاب نکردم

*در فضای انتقادات صورت گرفته علیه پزشکیان عده‌ای عبارت «من پشیمانم» را می‌گویند؛ آیا تصور می‌کنید این روند ادامه دار خواهد بود؟

به نظر بنده پزشکیان برخلاف بقیه عمل می‌کند. بهتر است علت انتخاب وزرا را اعلام کند. اینکه هر کسی باب میل خود انتقاد می‌کند یک بحث است و اینکه پزشکیان اصلاً حرف نمی‌زند بحث دیگری است چراکه قبلاً می‌گفت می‌آیم و با مردم صحبت می‌کنم، الان برای مثال بگوید چرا چنین افرادی را برای وزارت آموزش و پرورش و یا وزارت کشور انتخاب کرده است، دلایل خود را بگوید که بنابر این دلایل چنین فردی را برای فلان وزارتخانه انتخاب کردم و یا بگوید فلان وزیر را من انتخاب نکردم بلکه به من دستور دادند که او را به عنوان وزیر انتخاب کنم. اشکال ندارد… نمی‌شود با سکوت از مسئله گذر کند چراکه سکوت باعث توهم و این جریان می‌شود که افراد مختلف حرف‌های مختلف بزنند.

*برخی می‌گویند پس از سال ۹۶، میان اصلاح طلبان و دولت افتراق ایجاد شد؛ چقدر احتمال می‌دهید این اتفاق باز هم رخ بدهد؟

در آن زمان روحانی اصلاح‌طلبان را از خودش راند و به این صورت نبوده که اصلاح‌طلبان پشت روحانی را خالی کنند، او با رفتار و روحیه خودش باعث چنین قضیه‌ای شد.

*با توجه به آنچه تا الان اتفاق افتاده، فکر می‌کنید اصلاح‌طلبان پشت پزشکیان را خالی کنند؟

این بستگی به شجاعت و صداقت پزشکیان دارد.

اگر جلیلی رئیس جمهور می‌شد خاک کشور به توبره کشیده می‌شد

*البته بسیاری بر این باور هستند همین که جلیلی به پاستور نرفته، نقطه مثبت است

حتماً، به هیمن ترتیب است چراکه اگر جلیلی رئیس جمهور می‌شد خاک مملکت به توبره کشیده می‌شد. چراکه یک گروه خاص با تفکر خاص و بدون توجه به سرنوشت آینده ایران روی کار می‌آمدند. همین که پزشکیان رئیس جمهور شده، نعمت بزرگی است منهای همه چیز.

لینک کوتاه : http://gilanshahr.ir/?p=42379

برچسب ها

خبر های مرتبط

14شهریور
بهنامجو استاندار گیلان می شود؟
پایگاه خبری گیلان شهر

بهنامجو استاندار گیلان می شود؟

11شهریور
انتخاب استاندار برای گیلان حیاتی است
دبیر حزب اعتدال وتوسعه گیلان

انتخاب استاندار برای گیلان حیاتی است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

free counter with statistics