به گزارش گیلان شهر :مازیار جعفری در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به آغاز فصل برداشت چای از بیش از ۲۰ هزار هکتار باغات شمال کشور گفت: محوریت اصلی اتحادیه چایکاران شمال کشور سلامتی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بین کشاورزان چایکار و کارگران کارخانجات چایسازی است.
وی افزود: صبح دیروز جلسه ای با همین محور در سازمان چای کشور با حضور کادر پیشگیری از بیماری دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار و راهکارهای لازم بررسی گردید
مدیر عامل اتحادیه چایکاران شمال کشور اضافه کرد تهیه و توزیع بیش از ۱۰ هزار تراکت آموزشی پیشگیری از ویروس کرونا بین چایکاران، سنجش سلامت کلیه پرسنل کارخانجات از کارگر و کارفرما به صورت روزانه و استفاده از تونل ضدعفونی هوا سطوح در ورودی همه کارخانجات از جمله خواسته های ما بود که در این جلسه مطرح گردید.
جعفری خاطر نشان کرد این اتحادیه در کنار سلامت چایکاران همواره پیگیر و تلاش می کند درامد چایکاران با افزایش تولید و حمایت دست اندرکاران صنعت چای کشور افزایش یابد.
لازم به ذکر است بیش از ۵۵ هزار خانوار در استانهای گیلان و مازندران به فعالیت چای مشغولند و ۹۰ درصد باغات چای شمال در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران واقع شده است و بیش از ۱۶۰ کارخانه چایسازی در تولید چای برای مصارف داخلی و صادراتی فعال هستند.
گفتنی است باتوجه به روند تولید و فراوری چای که دمای بیش از ۹۰درجه را طی میکند هیچ مشکلی ندارد و کاملا سالم است