• امروز : جمعه - ۲ آبان - ۱۳۹۹
  • برابر با : 7 - ربيع أول - 1442
  • برابر با : Friday - 23 October - 2020
3

روش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه (نان کلوچه )

  • کد خبر : 20311
  • ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹
روش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه (نان کلوچه )

مواد لازم نان تابه ای فوری بدون خمیر مایه روغن یک سوم لیوان نمک یک قاشق چایخوری بکینگ پودر تازه سه قاشق چایخوری ((نکته:اگر بکینگ پودرتون مونده باشه متاسفانه نون خوب نمیشه!) آرد دو لیوان ماست یک‌ لیوان+یک چهارم لیوان (حتما باید ماست باشد ) مواد رومال شامل : زرده تخم مرغ یک عدد – […]

مواد لازم نان تابه ای فوری بدون خمیر مایه

  • روغن یک سوم لیوان
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر تازه سه قاشق چایخوری ((نکته:اگر بکینگ پودرتون مونده باشه متاسفانه نون خوب نمیشه!)
  • آرد دو لیوان
  • ماست یک‌ لیوان+یک چهارم لیوان (حتما باید ماست باشد )
  • مواد رومال شامل : زرده تخم مرغ یک عدد – زعفران به میزان لازم ، کنجد و …

طرز تهیه

ابتدا ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط  و به مدت دو دقیقه زمان می دهیم بماند تا حسابی پفکی شود ، سپس روغن و نمک و ماست را مخلوط می کنیم ، یکدست که شد آرد را اضافه میکنیم .

خمیر نان کاملا چسبناک است به هیچ عنوان آرد زیادتر نزنید (اگر میخواهید نان شیرین شود ، ماست و شکر را اول به مدت دو دقیقه هم بزنید  ، شکر که حل شد باقی مواد را اضافه کنید) زمانیکه می خواهید خمیر را بردارید چون خمیر خیلی چسبناک هست ، حتما دستانتان را خوب چرب کنید و خمیر را بردارید.

کف تابه یا قالب نچسب را روغن بریزید و خوب تمام قسمتها را چرب کنید بعد خمیر را داخل تابه پخش کنید روی  مواد خمیری رومال بمالید و کنجد و زیره بزنید.

روش پخت نان خانگی روی گاز و داخل فر

 پخت نان خانگی بدون خمیر مایه

روش پخت روی گاز

شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم داغ شود سپس تابه را روی آن قرار دهید در تابه را ببندید اگر با تابه معمولی درست می کنید دم کنی بگذارید مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده شود.

بعد این زمان با سیخ چوبی تست کنید اگر خمیر به سیخ یا خلال دندان نچسبید ، آماده است..برای برشته شدن روی نان وقتی آماده شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.

روش پخت داخل فر

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع می گذاریم داغ شود بعد قالب را داخل فر بگذارید مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زمان میبرد تا آماده شود بعد این زمان با سیخ چوبی تست کنید اگر یدون چسبندگی بود آماده است . دو دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته و طلایی شود.

نکته اول : به هیچ عنوان مواد نان را تغییر ندهید یعنی به جای ماست شیر یا آب نرنید

نکته دوم:  این نان چون میزان آرد کمی دارد ، بدون خمیر مایه ماندگاری بالایی دارد 

لینک کوتاه : http://gilanshahr.ir/?p=20311

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.