حوصله‌تان سر رفته، دل‌تان شیرینی می‌خواهد و نمی‌توانید به قنادی بروید؟ همین الان دست به کار شوید و در کم‌تر از نیم‌ساعت دیگر یک شیرینی جذاب خانگی را درست کنید. 

گیلان شهر :حوصله‌تان سر رفته، دل‌تان شیرینی می‌خواهد و نمی‌توانید به قنادی بروید؟ همین الان دست به کار شوید و در کم‌تر از نیم‌ساعت دیگر یک شیرینی جذاب خانگی را درست کنید. 

مواد لازم:

  • گردو: ۱۰۰ گرم 
  • زرده تخم مرغ: ۳ عدد 
  •  پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری 
  • آرد: یک قاشق چایخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. زرده و وانیل را آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود. سپس گردو را اضافه کرده و کمی هم بزنید. بعد از اینکه مخلوط را هم زدید، پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و یک دور دیگر هم بزنید.

۲. کف ظرف را کاغذ روغنی پهن کرده و با فاصله مخلوط درست شده را با قاشق بریزید. مدت زمان پخت ده تا پانزده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد است. به دفعات چک کنید تا شیرینی نسوزد.